Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Har set den skønneste lampe – håber at du er enig ….

Published on: dec 20 2011 by cven

Minimums har mange fine lamper – slet ingen tvivl om det. Men jeg har fundet en lampe, der er … tja om ikke “to die fore”, så i hvert fald nok til at fremkalde både mundvand og åndenød hos mig.
Det er tilmed en DIY-lampe (er det her måske snart ved at blive en DIY-blog???), som ikke virker til at være vanvittig svær at lave. Jeg kunne godt finde på at prøve, og hvis jeg kan, ja, kan alle – I promise!!! Nå men har jo ikke prøvet endnu, så hvis nogen kommer mig i forkøbet hører jeg gerne fra jer.
Lampen fandt jeg i Sverige via en amerikansk blog. Oprindelsen er fra en fin blog Calinas.se skrevet af en meget kreativ dame, der hedder Carolina.

Hun har simpelthen fundet en masse gamle hæklede små duge på loppemarkeder (de virkelig kreative klarer snildt dette selv med lukkede øjne og den ene hånd bundet på ryggen),købt en stor ballon i Panduro hobby, pustet den op, lavet lidt melklister, sætter dugene på ballonen med klisteret, lader det tørre i 24 timer, sprænger ballonen, finder en fatning og vupti, så er der der skønneste lampe, der kaster det fineste mønster på væggen, når den er tændt.
Ja, det var jo meget enkelt fortalt, men der er ikke så meget mere i det- helt ærligt. Kig selv – det hele står på svensk, så det er nemt at gå til.
Hmmm…. måske vi skulle overveje at få dem sat i produktion??

Filed under: DIY, lamper

3 Comments to “Har set den skønneste lampe – håber at du er enig ….”

 1. Julie siger:

  Gud hvor fint!

  Og mønsteret er da bare helt vildt hyggeligt.

 2. Malm's Verden siger:

  Wauuh……hvor flot!

 3. Sikke en fin blog du har! 🙂
  Du er velkommen til at kigge forbi, og blive fast læser via facebook eller bloglovin!

  Kram!
  http://www.theeyeshaveit.dk

Leave a Reply

*

*