Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Vintage babyværelse – j’adore

Published on: dec 05 2012 by cven

Jeg har virkelig glædet mig til at vise dig det her flotte værelse, der pludselig poppede frem på bloggen moncheribebe.com. Og jeg kan lige så godt indrømme – jeg er totalt vild med det værelse!!! Super fedt, anderledes og nytænkende, let og delikat, enkelte farver, masser af natur (der jo stadig er vældig hipt og meget “in”), gamle vintage ting (tjek lige den vugge!!) blandet med fine skønne nye ting med personlighed. Men på en eller anden måde formår de at blande det hele godt og slippe godt fra det samtidig. Rummet virker ikke tungt selvom der er så meget træ derinde (gulv, vugge, kommode) måske pga den elegante grå farve til kiste og ildsted og en let hvid farve til væggene, der er med til at løfte og samle det hele. Jeg kan kun genkende nogle af tingene bl.a. den fine wallsticker fra Mimi’lou, den søde bambi-lampe fra Heico, elg-hoved fra Anne Claire Petit og den skønne kanin-pude fra Lucky boy Sunday … Hvad synes du om det??

Filed under: Babyværelse, ideer til børneværelse, vintage

Leave a Reply

*

*