Møbler til børneværelset

Borde og stole til leg

Borde og stole er populære møbler på børneværelset, for det er rart for barnet at kunne sidde ned, imens det leger. Det er ikke altid, at det er sjovt for barnet at sidde på gulvet med legetøjet. Nogle gange er det bedre at sidde ved et bord, hvis barnet fx skal samle LEGO, tegne, samle puslespil eller lege med dukkehus. Uanset hvilken stil og hvilke farver, der er på dit barns værelse, så vil du helt sikkert kunne finde borde og stole, som passer ind. Går du på nettet og kigger efter borde og stole til børneværelset, så finder du rigtig mange forskellige designs. Det kan være borde og stole, som er fremstillet i træ, aluminium eller plastik, og de fås i et væld af farver. Træmøbler vil typisk være meget holdbare og bæredygtige, imens plastikmøbler er nemme at løfte rundt (hvilket kan være en fordel for barnet) og de er nemme at rengøre med en klud.

Flotte former og slidstærke materialer

Borde til børneværelser kan være runde, firkantede eller rektangulære, og de fås i mange forskellige størrelser. Man kan også få klapborde, som nemt kan klappes sammen, så de ikke fylder så meget, hvis barnet fx har et mindre værelse. Nogle borde til børneværelset kan også justeres i højden, hvilket betyder, at barnet kan få glæde af bordet i længere tid. Stole til børneværelset kan være af træ, plastik eller aluminium, men de kan også være polstrede, så de er mere komfortable at sidde på. Ellers kan du købe puder, der passer til stolesædet. For barnet er det hyggeligt at have sit eget bord, det kan sidde ved, som alternativ til at sidde ved spisebordet i køkkenet eller stuebordet.

Har barnet brug for ekstra lys, når det sidder ved bordet, så findes der mange smarte lamper, som er designet til børneværelset. Med en lille bordlampe tændt kan barnet altid sidde og lege med sit legetøj, uanset årstiden, og uanset om det er tidlig morgen eller om aftenen før sengetid. Bord og stole kan fx placeres i hjørnet, hvor man kan lave en lille hyggekrog til barnet. Bordet kan dog også placeres midt i rummet, så barnet kan gå hele vejen rundt om bordet, eller der kan sidde flere børn rundt om bordet, hvis der er behov for det.

You May Also Like